LEVERINGEN & TERUGZENDINGEN

Leveringen

Wij verzenden jouw aankoop per koerierdienst binnen de 2 werkdagen na ontvangst van betaling.  Zodra de zending is geregistreerd, ontvang je van ons een mail met de traceercode zodat je op elk moment jouw pakket kan volgen.

Onze verzendkost bevat alle kosten van verpakking tot verzending, zodat jij perfect de totaalkost kent van jouw aankoop.  
Enige uitzondering zijn zendingen buiten Europa waar de klant zelf in staat voor eventuele bijkomstige douanekosten.

Wij verpakken onze artikelen zorgvuldig en goed beschermd.

Verzendkosten / shipping rates

BELGIUM€ 5 aankopen/purchases < € 50, gratis verzending/free shipping >= € 50
FRANCE, GERMANY, NETHERLANDS, LUXEMBOURG
€10 aankopen/purchases < € 100, gratis verzending/free shipping >= € 100
REST EUROPE
REST WORLD
€15 aankopen/purchases < € 200, gratis verzending/free shipping >= € 200
€25 aankopen/purchases < € 400, gratis verzending/free shipping >= € 400
Terugzendingen

Voldoet een artikel niet aan jouw verwachtingen? Wij aanvaarden terugzendingen tot 14 kalenderdagen na ontvangst van jouw aankoop.
De te volgen procedure:

  • stuur ons een mail na ontvangst van het artikel met naam van aangekocht(e) artikel(en), motivatie van terugzending èn foto;
  • wij beoordelen uw motivatie tot terugzending.  Bij akkoord ontvangt u van ons een akkoord voor terugzending samen met verdere instructies.  Deze mail drukt u af en voegt u toe bij het terug te zenden pakket.  Teruggestuurde pakketten zonder onze authorisatie kunnen wij helaas niet aanvaarden.
  • Terugzendingen dienen in ieder geval te gebeuren zo snel als mogelijk en uiterlijk binnen de 14 kalenderdagen van uw herroeping.  Wanneer de consument – na afloop van de termijn van 14 kalenderdagen – de geleverde producten niet aan PAULINE heeft teruggezonden, is de koop van rechtswege voltrokken.
Terugzendkosten zijn volledig ten laste van de klant.

Het terugzendadres: PAULINE, Van Meerstraetenlaan 6 te B-3120 Tremelo of een daartoe gemachtigd persoon (tijdens sluitingsperiode van de boetiek).

Artikelen zijn terug te sturen met de originele tags,  in de originele verpakking en met eventuele andere meegeleverde accessoires (vb. stofzak, verpakkingsdoos, geschenkdoos, ...).

Wij beoordelen het teruggestuurde artikel.  Indien ok, betalen wij u het volledige aankoopbedrag terug, inclusief eventuele verzendkosten bij de aankoop.  Zo wij vaststellen dat het geleverde goed is gebruikt, beschadigd, ... kunnen wij niet overgaan tot terugbetaling.

Elke terugzending is op risico van de klant. Wij raden dan ook aan om een verzekerde levering te nemen waarbij een handtekening bij aflevering verplicht is.

Neem bij een terugzending ook foto's van het/(de) artikel(en) en het pakket om eventuele discussie bij beschadiging met welke partij dan ook, te voorkomen.